Go Back   tanTALK - Tanning Salon Business Owners Community > TanTalk Central > Technology Forum

Technology Forum Computer questions? Need Technical assistance? Ask Andy!

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-22-2015, 01:13 PM   #1 (permalink)
 
Join Date: Dec 10 2004
Location: syracuse,ny
Posts: 5
Rep Power: 0 jcontini is on a distinguished road
Can you use a tmax timer on a classic 600

Was wondering if anyone knows if you can use a tmax timer on a classic 600. Thanks
jcontini is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2015, 05:31 PM   #2 (permalink)
 
Join Date: Jan 30 2008
Location: michigan
Posts: 791
Rep Power: 10 sunrisetan is on a distinguished road
Re: Can you use a tmax timer on a classic 600

Quote:
Originally Posted by jcontini View Post
Was wondering if anyone knows if you can use a tmax timer on a classic 600. Thanks
I use them on ergo 650's, bypassing the intellitan timer.
sunrisetan is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2015, 09:31 PM   #3 (permalink)
 
Turbo Girl's Avatar
 
Join Date: Feb 16 2009
Location: Alaska
Posts: 626
Rep Power: 9 Turbo Girl will become famous soon enough
Re: Can you use a tmax timer on a classic 600

Yep, I do.
__________________
[SIGPIC]
Turbo Girl is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2015, 02:58 PM   #4 (permalink)
Lamp Geek
 
JOHN @ URI's Avatar
 
Join Date: Dec 21 2001
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 1,908
Rep Power: 16 JOHN @ URI has a spectacular aura about JOHN @ URI has a spectacular aura about
Re: Can you use a tmax timer on a classic 600

Yes, you can pretty much use a T-max timer on most sunbeds. Many are t-max compatible, others you just need to switch a few wires.
__________________
JOHN @ URI is online now   Reply With Quote
Old 07-24-2015, 01:12 PM   #5 (permalink)
 
Join Date: Dec 10 2004
Location: syracuse,ny
Posts: 5
Rep Power: 0 jcontini is on a distinguished road
Re: Can you use a tmax timer on a classic 600

Thanks everybody!
jcontini is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2015, 07:20 AM   #6 (permalink)
 
Join Date: Jul 31 2015
Posts: 3
Rep Power: 0 davidr is on a distinguished road
Re: Can you use a tmax timer on a classic 600

my sunquestpro24s when plugged in the bottom lights turn on, then when I turn the timer on the top lights turn on with the fans running and the bottom lights turn out can you help
davidr is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TMax Manager - TMax 3A Timer for Sale! goingfar For Sale - FOR SALON OWNERS ONLY 9 03-29-2013 01:41 PM
Tmax 1a timer Help! DaySpa101 General Tanning Industry Discussions 3 01-21-2008 08:57 PM
Need TMAX 3A timer mike_PA For Sale - FOR SALON OWNERS ONLY 0 02-27-2005 09:41 AM
Ergoline Classic 300 Compatible with T-max Timer? Tan N Glo New To The Tanning Business 0 02-19-2005 05:04 PM
Need Tmax timer staticHnTLounge For Sale - FOR SALON OWNERS ONLY 1 02-06-2004 04:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.1.0
Copyright 2009 - tanTALK.com

click here for advertising info!